Bakırköy Özyazıcı İşitme Engelliler Ortaokulu

WEB https://ozyaziciisitmeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ATAKÖY 7 8 9 10. KISIM MAH. OSMAN HAMDİ BEY BUL. NO 9 BAKIRKÖY / İSTANBUL
VİZYON : Bir İşitme Engelliler Ortaokulu´nun sahip olması gereken donanımı taşıyan bir ortamda, hayatının her aşamasında akranları gibi rahat bir şekilde hayata uyum sağlayabilecek; bilgi , donanım ve özgüveni kazanmış bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Bakırköy Özyazıcı İşitme Engelliler Ortaokulu olarak; öğrencilerimizi çağın gerektirdiği şartlarda, Milli Eğitim´in temel ilke ve hedeflerine bağlı kalarak, öğrencilerimizin engeli bulunmayan fertlerle rahat bir şekilde iletişim kurmalarını amaç edinmiş, hayata ve bir üst öğrenim kurumuna hazırlamaktayız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli ( Normal Eğitim)
Yabancı Dil :
Servis : Özel Eğitim Taşımacılığı
Ulaşım : Metrobüs ve Otobüs
Yerleşim Yeri : ATAKÖY 7 8 9 10. KISIM MAH. OSMAN HAMDİ BEY BUL. NO 9 BAKIRKÖY / İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 Km
Kontenjan Bilgileri : 60
Sportif Etkinlikler : Futbol Takımı - Karete - Atletizm
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda 36 öğrencimiz eğitim ve öğretim görmektedir.